SAVARIA KALANDTÁBOR 2021

A Savaria Kalandtábor első napján, hétfőn a belvárosba,  a Smidt Múzeumba látogathatsz, ahol érdekes játékok és izgalmas felfedezések során ismerkedhetsz a szombathelyi villamossal. Kézművesség, színészkedés, játék és sok-sok meglepetés!
 
    Miért maradnál otthon?
 
Kedden a Savaria Múzeumban a történet- és természettudomány különleges világába cseppenhetsz. Betekinthetsz a „Vadászat – Közel a természethez” kiállításba, a kisebb-nagyobb erdei állatok, vadak életébe. A nap további részében felfedezheted a múzeum előtti parkot, és az itt előforduló élőlényeket.  „Tudományos” kísérleteket, kutatásokat végezhetsz a körülöttünk lévő környezetre fókuszálva. Régészeti kiállításunkon keresztül, ha jó játékos vagy, feltárul előtted a történelem.
 
   Ugye, nem maradsz otthon?
 
Szerdán Isis savariai szentélyében megelevenedik az ókor világa! Mitológiai történeteken - az Iseumban kiállított tárgyakon keresztül kerülhetsz közelebb az ókor emberéhez. Társaiddal a római császár megbízásából expedícióra indulhatsz, majd a titkos küldetés teljesítését követően az ókori Savaria elképzelt látképéről készíthetsz üdvözlőlapot távol maradt barátaidnak.
 
    Mi már sejtjük, hogy nem maradsz otthon!
 
Csütörtökön a Szombathelyi Képtárban alkothatsz, játszhatsz és VIP vendégként ismerkedhetsz a kortárs művészettel. Szerepjátékok, „műtárgyrablás”, gipszdombormű készítés, az új zöld gyepen pedig az elmaradhatatlan, lélekfrissítő vízipisztoly-csata vár! Amennyiben Te vagy a legprofibb „tolvaj”, esetleg a legélesebb nyelvű kritikus…kreatív, önmegvalósító nyereményben is részed lehet.
 
   Kíváncsivá tett? Akkor biztos, hogy nem maradsz otthon!
 
A pénteki nap a búcsú napja…Azért ne fussunk ennyire előre! A belváros után, irány a zöld a kék ég alatt! Állatok, porták: Vasi Skanzen. Móka, sütögetés, kikapcsolódás. Kicsit visszamegyünk az időben, a 20.század elejére, a falusi porták világába. Megígérjük neked: energiáidat velünk a Skanzenben feltöltheted! Ehhez az is kell, hogy frizbidet, tollasodat reggel a hátizsákba rakd!
 
   Ígérjük, éhes nem maradsz, minden nap meleg ebéddel várunk!
   Napközis táborunkban a helyed, ha elmúltál 6 éves és nem vagy több 12-nél!
 
Most, hogy már biztos vagy benne: itt fogod tölteni velünk a hetet, két teendőd maradt:
 
1. Azt kell kitalálnod, hogy júliusban vagy augusztusban jönnél-e!
   
 Turnusaink:
  1. 2021. július 12-16., hétfőtől péntekig 8.00-16.00
  2. 2021. augusztus 09-13., hétfőtől péntekig 8.00-16.00
 
  
 2. Kérd meg szüleidet, regisztráljanak táborunkba!
 
Jelentkezési határidő: 2021. június 15.
 
Jelentkezés a regisztrációs lap elküldésével lehetséges. Részvételi díj: 29 000 Ft/fő

Kedvezmények:
-2000 Ft/fő testvérkedvezmény
-2000 Ft-fő tavalyi évben is részvétel a táborban

A kedvezmények összevonhatók! Pl. ha olyan testvérpár jön a táborba, akik tavaly is voltak, összesen 8000 Ft kedvezményt kapnak.   (A díj tartalmazza a  napi egyszeri meleg étkezést.)
 
 Információ: Zsebők Györgyi
 
Telefonszám: 06-20/331-4434 (hétköznapokon 8:00-17:00)

e-mail: savaria.tabor.2020@gmail.com